Čitači osobnih dokumenata
za kampove

Ručni unos podataka

Ručni unos podataka u sustav za prijavu gostiju ili u sustav eVisitor može biti dugotrajan i mukotrpan posao. Pretipkavanje podataka s putovnica ili osobnih iskaznica iz svih dijelova svijeta zahtjeva potpunu koncentraciju zaposlenika što je u jeku sezone gotovo nemoguće s obzirom na veliku fluktuaciju gostiju na recepciji.

Sukladno zakonskim propisima zaposlenici kampa dužni su unijeti potpune i ispravne podatke radi prijave gostiju HTZ-u što dodatno produžuje vrijeme registracije gosta. U pokušaju ubrzanja procesa dokumenti se često kopiraju ili zadržavaju na recepciji što je protivno smjernicama GDPR-a i ostavlja prostor za manipulaciju osobnim dokumentima gostiju.

Registracija je zamoran proces i za goste koje nakon dugog putovanja dočeka gužva i birokracija na recepciji što ne ostavlja najbolji prvi dojam kampa i same destinacije, a sve zbog nedostatka korištenja naprednih digitalnih tehnologija.

Izazovi
 • Gužva na recepciji
 • Velika mogućnost pogreške
 • Nepotpuni ili netočni podatci
 • Nezadovoljstvo gostiju zbog čekanja
 • Kopiranje osobnih dokumenata
 • Nedostatna sigurnost podataka
pREDNOSTI 
 • Brža registracija gostiju
 • Veća točnost podataka
 • Čitanje dokumenata iz 200 država
 • Kompatibilnost sa sustavom eVisitor
 • Digitalizacija i povećana sigurnost podataka
 • Usklađeno s GDPRom
 • Brz povrat investicije

Automatski unos podataka

AdriaScan čitači putnih i osobnih dokumenata (putovnice, osobne iskaznice, vozačke dozvole…) omogućavaju čitanje podataka sa skeniranog dokumenta te automatski prijenos podataka u sustav za registraciju gostiju ili direktno u eVisitor za samo nekoliko sekundi.

Automatizirano čitanje i unos podataka gostiju putem specijaliziranih čitača i AdriaScan programskog rješenja prvi je korak u digitalizaciji zastarjelih sustava. Kao takav AdriaScan proizvod predstavlja idealno rješenje za recepcijsko poslovanje koje postaje standard u smještajnim jedinicama svih veličina i kategorija te je odlično prihvaćeno od strane gostiju.

Posebna ponuda za članove KUH-a

AdriaScan i Kamping udruženje Hrvatske, s ciljem ubrzanja procesa registracije gostiju i digitalizacije podataka, osigurali su posebnu promotivnu cijenu sustava za čitanje osobnih i putnih isprava za sve kampove članove KUH-a. Popust od 30% vrijedi za sve narudžbe realizirane do 31.12.2022.

Obratite nam se kako biste saznali više informacija o našem sustavu i ostvarili posebne uvjete iz ponude, a mi ćemo Vam se javiti povratno u najkraćem roku.

AdriaScan

AdriaScan je tvrtka specijalizirana za razvoj i implementaciju rješenja za čitanje podataka s osobnih i putnih isprava.

Od osnutka 2006. godine tvrtka je svoja rješenja plasirala u više od 100 zemalja svijeta te je certificirani dobavljač za hotelske lance poput Hiltona, Marriotta, Accora i dr. U Hrvatskoj naša rješenja koriste mali kampovi i obiteljski hoteli, ali i najveći hoteli u sustavu Valamara, Maistre, Plave Lagune itd.

Trenutno naše rješenje koristi preko 2700 smještajnih objekata diljem svijeta te smo jedan od globalnih lidera u digitalizaciji recepcijskog poslovanja u hotelijerstvu i turizmu.

kuh

Kamping udruženje Hrvatske usmjerava svoju djelatnost na promicanje hrvatskih kampova i zastupanje njihovih interesa, kao i povećanje ukupne kvalitete usluga kampiranja, s posebnim naglaskom na njihov utjecaj na okoliš i održivi razvoj.

Između ostalih redovnih aktivnosti udruga organizira edukativne i specijalizirane radionice, studijska putovanja, godišnji kongres hrvatskog kampinga, provodi istraživanja kvalitete, prikuplja i priprema informacije za tiskanje kamping materijala, objavljuje obrazovne materijale i knjige o kamping sektoru općenito, organizira redovita gostujuća predavanja u hrvatskim obrazovnim ustanovama i vodi nacionalni kamping portal www.camping.hr.

AdriaScan guest profile
Pregledaj video

Integracije

naši klijenti o nama

Hrvoje Puškarić
Kamp odmorište Sabljaci
Vlasnik

AdriaScan sustav mi je omogućio vrlo brzo prijavu gostiju direktno u sustav eVisitor. Jednostavan, brz i efikasan sustav koji je postao neizostavan dio mog poslovanja i omogućio check-in gostiju bez čekanja.

Daniela Mikuličin
Camp Rehut
Voditeljica recepcije

S AdriaScan sustavom dobili smo mogućnost čitanja osobnih dokumenta iz cijeloga svijeta u svega nekoliko sekundi. Sustav je integriran s KOR-om te tako u potpunosti eliminira ručni unos podataka gostiju.  Godišnje nadogradnje sustava i odlična tehnička podrška dodatni su plus ovog rješenja.

Biljana Rapajić
Camping Village Šimuni
Voditeljica recepcije

AdriaScan čitač osobnih dokumenata koristimo već nekoliko godina. Odličan sustav koji omogućuje siguran, učinkovit i točan prijenos podataka u naš hotelski softver MISH. Proaktivnost tehničke podrške u slučaju bilo kakvih tehničkih problema i pitanja za svaku su pohvalu!

 • Zatraži brošuru
 • Dogovori online prezentaciju
 • Rezerviraj testiranje sustava
 • Zaprimi ponudu
 • Izračunaj povrat investicije (ROI)
AdriaScan_Main_page

Vrati se na početnu stranicu

AdriaScan-Logo

Posjeti našu korporativnu web stranicu

Kontaktni obrazac

  Prihvaćam da AdriaScan pohranjuje moje podatke u svrhu odgovaranja na moj upit. Ovaj web štiti reCAPTCHA i primjenjuje Google politiku privatnosti i uvjete pružanja usluge Privacy Policy and Terms of Service apply.